Preact helsemedlemskap

hero image mobile
hero image

Hold deg frisk med Preact

I våre helsemedlemskap kombineres helsefaglig kompetanse med smart sensorikk for å proaktivt hjelpe deg med å holde deg frisk. Systemet monitorerer helsen din fortløpende og vil varsle deg dersom du er inne i en negativ trend som kan gjøre deg syk. Alle medlemmer har prioritert tilgang til våre helsespesialister for å få gode råd for å holde seg friske.

Jeg ønsker mer info!

cp card image

Preact Pluss - personlig oppfølging

Vi har ulike helseabonnement med personlig oppfølging som møter ditt behov - alt fra ned i vekt og bedre helse, til abonnement spesielt rettet mot høyt blodtrykk, høyt kolesterol, hjerte- og karsykdommer og diabetes med mer.

Abonnementet varer i ett år med tett oppfølging i starten slik at vi sammen sikrer at du raskt får resultater, og langvarig oppfølging som sikrer at du får varige resultater.  

Du får et brukervennlig og forskningsbasert digitalt selvhjelpsverktøy som kombineres med persontilpasset oppfølging. Vi jobber vi helthetlig og vektlegger fysisk og psykisk helse, fysisk aktivitet og kosthold i oppfølgingen. Det er fokus på læring, måloppnåelse, mestring og motivasjon.

Jeg ønsker mer info! 

cp card image

Hva får du når du utvider medlemskapet ditt til Pluss?


button_25Støttende og motiverende oppfølging i et brukervennlig verktøy

button_25Mestring og motivasjon med lette og lystbetonte oppgaver

button_25Bedre helse og sunnere vekt med fokus på hele deg

button_25Inspirerende kunnskap, tips og triks

button_25Motiverende resultater og måloppnåelse allerede etter 4 uker

Jeg ønsker mer info!

cp card image

Preact Home

Som tilvalg til medlemskapet kan vi også gi deg gode råd om inneklimaet ditt. Sensorer som måler luftkvalitet, fukt, CO2 verdier og temperatur integreres i tjenesten og varsler deg når du trenger å lufte. 

For et tryggere hjem kan også sensorikk for brannvarsling og vannlekkasje installeres. Vi har også muligheter for å la systemet automatisk slå av feks kaffetrakter og komfyr for å forhindre branntilløp og røykutvikling.

Om du etterhvert får behov for en trygghetsalarm eller en fallsensor er dette noe vi vil tilby litt frem i tid.

Jeg ønsker mer info!